Parochie berichten

PAROCHIEKERN H. MARTINUS SCHIJF

St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf, 0165-341275; Mail: pk.schijf@sintfranciscusparochie.nl  Website: www.parochieschijf.nl of www.sintfranciscusparochie.nl  Pastoresteam: 06-20515729. Het secretariaat is gesloten tot nader bericht .

De opgegeven intenties verschuiven naar een latere datum. Nadere afspraken na de corona maatregelen op maandagmorgen van 10-11.30 uur op de pastorie

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19), scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan.
ALLE WEEKENDVIERINGEN VERVALLEN VANWEGE DE CORONAVIRUSMAATREGELEN TOT NADER BERICHT.
De vieringen voor de Eerste Heilige Communie en het H. Vormsel komen dit jaar te vervallen.

Verder verwijzen wij u naar de berichten van de Sint Franciscusparochie in de Bode.

Kerkhof open
Het kerkhof is elk weekend van de maand geopend voor bezoekers

Vorige pagina: Home
Volgende pagina: Parochiekerncommissie