Vieringen

Parochiesecretariaat geopend op maandag van 10.00-11.30 uur. Intenties inleveren voor maandag 11.30 uur. Adres: St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf. Tel: 0165-341275; mail: pk.schijf@sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken zoals aanvragen ziekenzalving of melding overlijden kunt u het Pastorale Team bereiken op 06-20515729.

Zaterdag 24 oktober 2020; 30e Zondag door het jaar
19.00 uur;
Eucharistieviering; voorganger Pastor Johan Driessens, cantor Maria van den Eijnden, organist Janus Vriends, koster/misdienaar Ria Konings, lector Betsy van de Sande en gastvrouw Koosje van Overveld.
Intenties:
Verj.; Jo van Trijp w.v. Stan de Smidt en Jgt.; voor overleden ouders Stan de Smidt en Jo van Trijp.

Nieuwe richtlijn volgens RIVM betreffende corona:
De Nederlandse Bisschoppen vragen de gelovigen bij kerkbezoek een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand te houden tot elkaar,  bij binnenkomst handen te desinfecteren en de looprichting te volgen.

Het is verplicht om te reserveren i.v.m. maximaal 30 kerkbezoekers: klik op de knop “Maak een reservering”, u komt bij de zaterdag. Scrol naar beneden tot tijdstip 19.00 uur, klik op (blauwe) balk van de viering, klik op “Reservering toevoegen”, vul uw gegevens in en sluit af door op “Maak reservering” te klikken. Per persoon dient u te reserveren.

Livestream:
De viering in de Sint Bavokerk te Rijsbergen op zondag om 11.00 uur is te zien en te beluisteren via het internet op http://sintbavorijsbergen.nl/. Scrol naar beneden en klik op Kerkdienstgemist.nl. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.
Deze viering is ook terug te kijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/968. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.

Bestellen Chrysanten voor Allerheiligen en Allerzielen:

Diverse chrysanten graag tijdig bestellen bij Jan van Overveld, Oud Kerkpad 15. Mobiel 06-42893698 of bij Lizette Kustermans, Oud Kerkpad 13, tel 0165-348457 of mobiel 06-23195910.

maak_een_reservering

NB. Graag reserveren uiterlijk anderhalf uur voor aanvang van de viering.